Köszöntjük honlapunkon!

By június 8, 2015Uncategorized
verzio7

Köszöntjük honlapunkon!

Oldalunk célja, hogy rövid tájékoztatást nyújtsunk a Reki Lovarda mindennapjairól.

Folyamatos feltöltés és szerkesztés alatt áll oldalunk, így érdemes időnként vissza- vissza térni és szemügyre venni az újdonságokat, és ellátogatni facebook oldalunkra is, ahol gyorsabb az információ áramlás, frissítés.

Lovardánkban több kiváló szakember dolgozik, akikről található a “Csapatunk” menünél rövid ismertető.

 

Akiknek érdemes minket keresnie, szolgáltatásainkat kipróbálni:

– Szülők, akik gyermeküket biztos, szakmájukhoz valóban értő, gondoskodó kezekben szeretnék tudni.
Célunk, hogy olyan, stabil lovas alapokat kapjanak nálunk a gyerekek, amivel bárhol a világban könnyen tudnak lovagolni- lovakkal foglalkozni, versenyezni.
A földről való munkát, és a lovakkal való kommunikáció tanulását, ugyan olyan fontosnak tartjuk, mint a lóháton végzett edzéseket.

-Szülők, akiknek a gyermekének valamilyen pszichés vagy testi problémája van pl. figyelemzavar, szorongás, zárkózottság, motorikus fejlesztésre szorulók, gerinc menti problémák stb.

Ilyenkor a lovak a terapeuták, mi pedagógusok csak segítünk, a kívánt hatás elérésében.
Fontosnak tartjuk a lovagláson kívüli kiegészítő foglalkozásokat is. Tornával, jógával és fejlesztő játékokkal egészítjük ki a gyerekekkel való közös munkánkat, ahol a látható, érezhető fejlődés a cél.

A gyerekek őszinte mosolya a legnagyobb elismerés számunkra!

– Lovasok, vagy bárki aki érdeklődik a lovakkal való kommunikáció titkaira, Monty Roberts módszerének elsajátítására Pataky Katával van lehetőségük. Remek önismereti- önfejlesztő pillanatok is egyben ezek a napok!

– Lovasok, akik komolyan érdeklődnek a western lovaglás iránt, és elkötelezettek a kemény munkára is.
Gergely Katával és csapatával van lehetőség kipróbálni.

– Családok, cégek, akik gyönyörű, családias környezetben szeretnének sportolni, sütögetni, bográcsozni, bulizni, szülinapot ünnepelni, vagy az általunk kínált programokon részt venni. Az élmény és a csapat-összekovácsolás garantált.
További információk, cikkek hamarosan…